Rozendaalselaan

Vestigingsmanager

Mijn naam is Heleen Velthausz en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Poespas.
Na 5 jaar met heel veel plezier te hebben gewerkt op de locatie Hoofdstraat kwam er een nieuwe mooie uitdaging op mijn pad als vestigingsmanager op de Rozendaalselaan. Naast mijn rol als vestigingsmanager beheer ik ook het pedagogisch beleid en ben ik pedagogisch coach voor alle pedagogisch medewerkers.

Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen. In 2014 heb ik mijn HBO diploma Pedagogiek behaald. Dit jaar (2023) start ik met een vernieuwde cursus over pedagogische coaching. Dit houdt in dat ik pedagogisch medewerkers kan ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden en hen verder kan helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het programma is speciaal ontwikkeld op basis van de leerdoelen op het gebied van coaching en pedagogiek vanuit de CAO Kinderopvang. Door jezelf te blijven prikkelen met het op doen van nieuwe kennis leidt dit tot het aangaan van nieuwe uitdagingen.

Praktische informatie

U vindt deze locatie midden in het centrum van Velp. Het kinderdagverblijf bevindt zich in een mooi en karakteristiek pand. De Rozendaalselaan biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Wat mij het meest aanspreekt aan deze locatie is de kleine groepen waardoor er veel aandacht is voor het individuele kind.

Omdat het pand zo centraal ligt gaan wij geregeld met de kinderen erop uit. Even naar de winkel voor een boodschap of naar de vijver om eendjes te voeren. Ook zijn er genoeg gelegenheden in de buurt om gezellig met z’n allen te picknicken. Verder genieten wij erg van onze grote, besloten en uitdagende achtertuin. Hier kunnen de kinderen onder andere fietsen, steppen, in de zandbak spelen of in de buitenkeuken. De houten tipitent in de tuin wordt veel gebruikt als verstopplek of dient als huis tijdens een rollenspel.
Ieder kind heeft zijn of haar eigen mentor en de ontwikkeling wordt op verschillende gebieden bijgehouden en geobserveerd via het zogenaamde kindvolgsysteem.

De openingstijden van de Rozendaalselaan zijn als volgt: maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur.

Stamgroepen

De vestiging aan de Rozendaalselaan telt 4 stamgroepen: De Mini’s (babygroep), de Stampers (dreumesgroep), de Rakkers (peutergroep) en Pluto (peuterplusgroep).

Naast bovengenoemde stamgroepen hebben wij een peuterplusgroep van maximaal 8 kinderen. Aan deze groep worden in een aparte schoolse ruimte activiteiten geboden ter voorbereiding op de basisschool. Naast de leeftijd van 3 jaar ook naar het kind zelf en zijn ontwikkelingsbehoeften. De peuterplusgroep heeft een vrijblijvend karakter, je kind is niet verplicht deel te nemen.

Kringmomenten

Iedere groep start en eindigt de dag met een kring waar op gepast niveau liedjes worden gezongen en spelletjes worden gespeeld. Ook leren we hier om naar elkaar te luisteren en doen we activiteiten als bellenblazen (voor de kleintjes), lezen we boekjes en maken we muziek. De activiteiten worden aangepast op het thema waar op dat moment aan wordt gewerkt.

Nieuwsgierig geworden of vragen over deze locatie? Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar op 026-3793482 of via: rozendaalselaan@kinderopvangvelp.nl

Enthousiast geworden? Vraag nu vrijblijvend een rondleiding aan!

Vraag een rondleiding aan